Menu
Menu

Blog

Bonds Foto Wedstrijd 2013

In totaal hebben dit jaar 178 clubs ingezonden voor de Bondsfotowedstrijd. Dat is weer meer dan de helft van het aantal fotoclubs dat is aangesloten bij de Fotobond.

In de bovenste regionen van de uitslag zitten de clubs relatief dicht bij elkaar. Heel veel clubs met hetzelfde puntenaantal en een of twee puntjes verschil is natuurlijk op een totaal van ongeveer 190 ook peanuts. Wellicht mag je daaruit voorzichtig de conclusie trekken dat er meer clubs doordringen tot de top en dat de top verbreedt. Dat zou je ook kunnen afleiden uit het feit dat niet steeds dezelfde clubs zich nestelen in de ‘Topgroep’. Dit jaar drie ‘topgroepclubs’. Fotokring Eemland viel op door de hoge kwaliteit in de breedte, nagenoeg elke foto in de inzending stond als een huis. Het fotografencollectief de Zutphense telde enkele mindere foto’s, die echter weer gecompenseerd werden door echte toppers en bij FG de Huiskamer was ook de overall kwaliteit prima in orde.

Voor het hele verslag volg de link,

http://fotobond.nl/wedstrijden/bondsfotowedstrijd/bonds-foto-wedstrijd-2013/

Soester Courant 27 maart 2013:

Back to Blog

Comments

Leave a reply

Back to Blog